Kolding byferie tilbud

Aktuelle tilbud – Kolding Hotel Apartments

Aktuelle tilbud | Kolding Hotel Apartments

Vi har altid en kampagne og gode tilbud i ferier og weekender, uanset om du rejser alene, som par eller med hele familien.

Kolding Hotel Apartments: Ferielejligheder i hjertet af Kolding

Ferielejligheder i hjertet af Kolding | Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments er 73 unikke hotellejligheder placeret i centrum af Kolding. Du vælger selv, om du vil bo med udsigt til søen, gården eller gaden.

Kolding Hotel Apartments – få rabat på din overnatning

Miniferie i Kolding – få rabat hos Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments tilbyder også 20% rabat på Entrebilletter til Kongernes samling Koldinghus og Møbel og designmuseet Trapholt.

Nyd et ophold i Kolding på Kolding Hotel Apartments, kombiner det med kulturelle oplevelser i området. Få 20% rabat på dine overnatninger book her.

Kolding Hotel Apartments – Booking.com

Kolding Hotel Apartments, Kolding – opdaterede priser for 2023

Er kæledyr tilladt i ferielejeboliger Kolding? Ja, der er 103 ferieboliger Kolding, som tillader kæledyr, med en gennemsnitlig pris på 1.409 kr pr. nat. Hvad …

Dette lejlighedshotel ligger ved ​​Slotssøen i Koldings gamle bydel, 2 minutters gang fra Koldinghus og 700 m fra Kolding Banegård.

Kolding Hotel Apartments

** KOLDING HOTEL APARTMENTS, KOLDING **

Leder du efter Deals i Kolding? Find de bedste tilbud på Deal.dk og spar hver dag op til 70 % på restauranter, mad, wellness og meget, meget mere →

Kolding Hotel Apartments Kolding – Dette lejlighed med et vandland, en solterrasse og en golfbane har udsigt over haven og ligger 750 m fra Legeparken i Kolding.

Kolding: Ferieboliger fra 270 kr – HomeToGo

Kolding: Ferieboliger fra 309 kr | HomeToGo

Weekendtilbud. Nyd en byferie med spændende oplevelser for børn. Pris: kr. 399,- inkl. 3 dage/2 nætter (Eksl. miljøtillæg). Inkluderer:.

Klik her og sammenlign 219 ferieboliger Fra 5 udbydere Kolding! Find fantastiske ferieboliger og spar op til 40 % med HomeToGo!

Kolding Hotel Apartments – Hotels.com

Kolding Hotel Apartments – Kolding | Hotels.com

Se tilbud på Kolding Hotel Apartments, herunder fuldt refunderbare priser med gratis afbestilling. Forretningsrejsende sætter pris på morgenmaden. Koldinghus befinder sig minutter derfra. Dette lejlighedshotel har en bar, en café og gratis Wi-Fi. 

KOLDING HOTEL APARTMENTS (Danmark) – anmeldelser

KOLDING HOTEL APARTMENTS (Danmark) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor

Kolding Hotel Apartments, Kolding: Se 208 anmeldelser fra rejsende, 173 billeder og gode tilbud vedr. Kolding Hotel Apartments, placeret som nr. 3 af 7 hoteller i Kolding og med bedømmelsen 4 af 5 på Tripadvisor.

Se Deals i Kolding – Find de bedste lokale tilbud – Deal.dk

Deal.dk – Se Deals i Kolding – Find de bedste lokale tilbud →

Leder du efter Deals i Kolding? Find de bedste tilbud på Deal.dk og spar hver dag op til 70 % på restauranter, mad, wellness og meget, meget mere →

Tilbud – Camping – DANCAMPS

Tilbud

Camping med et smil på 4 forskellige campingpladser

Keywords: kolding byferie tilbud